Duofietsen Drenthe

Referenties

7 berichten.
Gemma uit Assen heeft geschreven op 24 september 2021
Vandaag met een blinde mevrouw op de duo fiets geweest. Voor haar was het de 1e keer in 16 jaar dat zij weer op de fiets zat. Wat hebben we genoten en wat fijn dat dit kan!!
Dank, Dank, Dank!!
Gemma
Rien en Marga Nobel uit Zutphen heeft geschreven op 19 september 2021
Geachte heer Hoeve,

Onze vakantieweek in Drenthe, omgeving Assen, is een succes geworden. Dit mede dankzij de duofiets die we 2,5 dag mochten gebruiken. Mijn man is Parkinson patiënt en alleen fietsen lukt niet meer. Door het duo-fietsen konden we weer genieten van de wind door onze haren, het samen sportief op stap gaan en de mooie omgeving in ons opnemen.
Prachtig initiatief!

Heel hartelijk bedankt,
Rien en Marga Nobel
Zutphen
Jet en Johanna heeft geschreven op 17 september 2021


Vandaag voor het eerst in jaren weer samen met mijn (slechtziende) moeder een fietstocht gemaakt.  Wat hebben we samen genoten!

Vanuit Assen een ronde op de duofiets richting Gasteren en Eext gemaakt, heerlijk kletsend en relaxed fietsend met voldoende ondersteuning.

Bedankt Struunhuus!  
Jet en Johanna
Mirjam van den Ende uit Assen heeft geschreven op 16 september 2021


Het fietsen op de Duo-fiets was ontzettend leuk! Echt iets waar veel van onze patiënten plezier aan kunnen beleven. Fijn dat we weten dat mensen deze fiets een dagje kunnen lenen van jullie.
Met dank,

Mirjam van den Ende
Fysiotherapeut WZA
Geja Buursma heeft geschreven op 16 september 2021


Heel erg leuk om deze duo fiets te mogen lenen!
L. van Seijen heeft geschreven op 7 september 2021


Zoals beloofd de foto van onze dag met de duofiets. Wat hebben wij ervan genoten. En top service! Voor de deur afgeleverd en opgehaald. Dat er nog veel mensen gebruik van maken en jullie steunen met een donatie.
Jenneke en Marije heeft geschreven op 5 juli 2021


Vanmiddag hebben we om 13.30 de duofiets opgehaald voor een allereerste avontuur. We hebben ervan genoten.

Bij de start was het erg spannend voor ons allebei. We hadden dit nog nooit gedaan. De passagier Jenneke, schrok toen ze ontdekte dat ze alleen maar alles over zich heen kon laten gaan. Ze kon niet sturen, niet remmen, maar moest zich overgeven aan de bestuurster Marije.

Ook voor haar was alles nieuw. Hoe snel ga je, hoe is de remweg, hoe vanuit stilstand bij een minihobbel weer tot start komen, hoe zo snel mogelijk de weg over te steken? Pfff, spannend dus de eerste 15 minuten.

Maar…., het is gelukt! Langzaam maar zeker kregen we er beiden vertrouwen in en begon steeds meer het grote genieten. We zijn naar Ter Aard gefietst, zijn afgeslagen richting het golfterrein, waar we heerlijk hebben genoten van verse munt thee bij het restaurant. Via het arboretum en het kanaal weer richting Assen.

Nog even langs onze fans, die de foto hebben gemaakt en zeer tevreden retour.
Wat een cadeau voor ons beiden, wat een geweldig initiatief en pracht gebaar voor de mens met een handicap.

Dank, dank Willem.
HARTe groet,
Jenneke en Marije